Tinnitus

Tinnitus

Tinnitus, også kalt øresus, er ganske vanlig. Leger anser ikke tinnitus som en sykdom i seg selv, men de forbinder tinnitus med et underliggende problem som hørselstap relatert til støy, alder eller toksisitet.

Årsaker til tinnitus kan være:
Skade eller blokkering i øret, hørselstap på grunn av alder, betennelse og / eller etterfølgende behandling, f.eks. med infusjon, otosklerose, Menieres sykdom, anemi, skader på hodet eller uventet alvorlig støy, reaksjoner på visse medisiner eller stress, depresjon eller angst.

Symptomer på tinnitus
Depresjon, angst, konsentrasjonsvansker, stress og spenning, søvnproblemer, hyppige humørsvingninger, frustrasjon og irritabilitet er de typiske symptomene.

TINNITUSBEHANDLING MED HJELP AV AKUPUNKTUR
Akupunktur er effektiv for behandling av tinnitus. Nøkkelen til effektiv behandling er bestemmelsen av årsaken til tinnitus. Årsaken til tinnitus er ofte vanskelig å bestemme. På samme måte kan øresus forekomme i hverdagen av mange andre grunner enn en alvorlig lidelse.

Ved behandling av tinnitus med akupunktur, er nøyaktigheten av diagnosen basert på grunnleggende TCM (tradisjonell kinesisk medisin) teori viktig og er direkte relatert til utfallet av behandlingen. Akupunktur er et anerkjent alternativ til behandling av tinnitus. Pasienten med kronisk tinnitus må være forberedt på minst 10 behandlingstimer. Meridianene som fokuserer på denne typen behandling, er ofte rundt hodebunnen og ørepunktene.
WordPress Lightbox Plugin